Otvoren prvi Regionalni centar za razvoj poljoprivrede i sela

Bez autora
Sep 05 2011

Ministar poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Dušan Petrović i ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin otvorili su danas u Sjenici prvi Regionalni centar za razvoj poljoprivrede i sela čiji je cilj unapređenje agrara u toj i opštinama Tutin, Prijepolje, Priboj, Nova Varoš i gradu Novom Pazaru. Ovaj, kao i centri ove vrste koji će u narednim mesecima biti otvoreni u Srbiji, pomoći će poljoprivrednicima iz nerazvijenih opština da više zarade i svojim porodicama na taj način obezbede bolju ekonomsku situaciju. U narednih nekoliko nedelja 2.000 nezaposlenih agronoma imaće šansu da počnu da rade širom naše zemlje, kako u razvijenim tako i u nerazvijenim opštinama. U Srbiji 700.000 porodica živi od poljoprivrede. Poljoprivrednicima su na raspolaganju vrlo povoljni subvencionisani kredti koji pružaju priliku da se za tri godine ostvare pomaci i dobro zaradi.

Otvoren prvi Regionalni centar za razvoj poljoprivrede i selaMinistar poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede Dušan Petrović i ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin otvorili su danas u Sjenici prvi Regionalni centar za razvoj poljoprivrede i sela čiji je cilj unapređenje agrara u toj i opštinama Tutin, Prijepolje, Priboj, Nova Varoš i gradu Novom Pazaru.

Ovaj, kao i centri ove vrste koji će u narednim mesecima biti otvoreni u Srbiji, pomoći će poljoprivrednicima iz nerazvijenih opština da više zarade i svojim porodicama na taj način obezbede bolju ekonomsku situaciju.

U narednih nekoliko nedelja 2.000 nezaposlenih agronoma imaće šansu da počnu da rade širom naše zemlje, kako u razvijenim tako i u nerazvijenim opštinama.

U Srbiji 700.000 porodica živi od poljoprivrede. Poljoprivrednicima su na raspolaganju vrlo povoljni subvencionisani kredti koji pružaju priliku da se za tri godine ostvare pomaci i dobro zaradi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik